Serviciile noastre

Site-ul vechi nu mai atrage vizitatori și doriți reinventarea prezenței dumneavoastră pe internet.

Nu vă regăsiți site-ul pe prima pagină în motorul de căutare Google.

Aveți nevoie ca cineva să întrețină performanța și conținutul website-ului.

Noi vă putem ajuta cu fiecare etapă a proiectului dumneavoastră digital.

Planificarea site-ului

*  OBIECTIVE  *  SCOPURI  *  SITEMAP  *  SCHIȚE

Fiecare proiect de succes este susținut de o planificare. Înainte de a se crea website-ul vă vom ajuta să stabiliți obiectivele pentru a găsi cele mai bune metode pentru realizarea proiectului.

Design-ul site-ului

*  UX/UI  *  RESPONSIVE  *  VIZUAL

Experiența de utilizator (UX) este impresia utilizatororului după ce a vizitat site-ul. Există mulți factori care contribuie la aceasta: Cât de ușor a fost să folosească site-ul? Informația căutată a fost ușor de găsit? Site-ul are un aspect atractiv? Luând în considerare UX, vom lucra la Interfața pentru  utilizator (UI) – asta e partea frumoasă a design-ului, pe  care toată lumea o iubește!

Coduri

*  HTML/CSS  *  JQUERY  *  WORDPRESS  *  RESPONSIVE DESIGN

Când ați ales tipul de website din modelele arătate, vom crea proiectul folosind tehnologia cea mai potrivită. Website-urile responsive aduc vizualizarea optimă a site-ului dvs. pe smartphone-uri și tablete.

Promovarea site-ului

*  SEO   *  SOCIAL MEDIA

Nu este suficient să ai un website fantastic dacă nimeni nu știe că există și nu este vizitat. Vom optimiza site-ul dumneavoastră pentru ca acesta să fie cât mai prietenos posibil cu motoarele de căutare. Platformele de social media Facebook și Twitter administrate de noi pot aduce clienți noi pentru business-ul dv., iar campaniile de promovare create aduc vizitatori pe site și potențiali cumpărători ai produselor sau serviciilor dvs.

Analiza și monitorizarea site-ului

*  ANALIZĂ    RAPOARTE     ÎMBUNĂTĂȚIRI

Deci, am creat un site extraordinar și veți primi mult trafic, totul e ok – corect? Greșit. Un proiect de web ar trebui să fie un proces continuu, nu un eveniment unic. Utilizarea instrumentelor ca Google Analytics pot monitoriza modul în care clienții dumneavoastră interacționează cu site-ul. Veți descoperi dacă unele secțiuni sunt mai populare decât altele, sau veți afla dacă vizitatorii ajung la un anumit stadiu pe site, apoi pleacă. La câte vizite de pe dispozitive mobile vreți să ajungă site-ul? Vizitatorii vin direct sau de pe motoarele de căutare? De-a lungul timpului, aceste informații ne pot ajuta pentru a îmbunătăți continuu site-ul dvs. în funcție de nevoile clientului.

Cu serviciile noastre de web design, întretinere și promovare, vom crea vizibilatea online ce va aduce trafic, vizitatori, popularitate pe web și îmbunătățirea prezenței pe internet.

Pentru cei care doresc să creeze repede un website, cu găzduire gratuită.

Contactați-ne  acum pentru o consultație gratuită.