Design

Mai puțin înseamnă mai mult, în design

Designul preferat de clienții noștri, pentru website-urile create de noi, s-a dovedit a fi stilul minimalist.

Simplu, Curat și Clar!

Este preferabil – de ce? Pentru că atunci când un potențial client găsește site-ul dvs. pe internet acesta dorește să afle informații despre compania dvs., despre serviciile oferite, mărturii și cel mai important – cum să vă contacteze pentru a afla mai multe date.

Prea multe informații, grafică și imagini pot diminua informația esențială pe care  vizitatorul o caută.

Acest lucru este deosebit de important, spre exemplu, atunci când aveți o mică afacere care servește comunitatea locală.

Obiectivul nostru este design-ul simplu, curat și clar, care ajută ca firma dvs. să fie cunoscută și serviciile dumneavoastră, de asemenea.

Procesul nostru de creare Web Design și Dezvoltare Web 

  1. Analiza 

În prima etapă vom cunoaște firma și obiectivele dvs. pentru a avea cunoștințele necesare și a vă oferi servicii de calitate.

  1. Dezvoltarea unui plan pentru proiect

Dezvoltarea unui plan cuprinzător pentru site-ul dvs. este fundamentul succesului. Cunoscând detaliile din prima etapă vom pune ideile noastre pe hârtie și și vă vom prezenta viziunea noastră pentru site-ul dumneavoastră. Un plan bun, nu va duce doar la un design al site-ului mai bun, ci și rezultate mai bune pentru motoarele de căutare, care vor salva, de asemenea, bani pentru proiect.

  1. Colectarea conținutului

În această etapă vă vom cere să ne furnizați orice conținutul pentru website:  fotografii, logo-urile relevante pentru informații despre companie, istorie și orice materiale de marketing scrise care vă reprezintă cel mai bine compania dumneavoastra.

  1. Crearea unui design pentru site-ul dvs.

Echipa noastră de design grafic înțelege importanța creării site-ului, care este atrăgător pentru consumator. Pe baza planului și a nevoilor dvs. vă vom oferi 3 concepte pentru a face o alegere.

  1. Optimizarea motoarelor de căutare (SEO)

De la începutul până la sfârșitul procesului de construcție al site-ului, vom crea și  SEO. Optimizarea de bază a motoarelor de căutare este la fel de importantă ca și designul grafic și aspectul site-ului dumneavoastră.

  1. Dezvoltarea site-ului dvs.

Bazat pe proiect, vom personaliza și vom aduce împreună piesele de puzzle ale site-ului.

  1. Revizuirea site-ului înainte de lansarea online

Vom  previzualiza și revizui toate detaliile site-ului pentru a ne asigura că acesta  îndeplinește așteptările dumneavoastră. Odată ce site-ul dvs. este completat și aprobat, îl vom publica pe internet.

Aveți nevoie de mai multe detalii?  Aveți nevoie de un website pentru prezența online sau pentru modificarea unui web site deja existent ?

Contactați-ne  acum pentru o consultație gratuită.

 

Reclame